Renovatie

Steeds vaker besluiten bewoners en of eigenaren van een pand te kiezen voor een gehele of gedeeltelijk renovatie van de woning in plaats van de verkoop en aankoop van een ander pand. Door deze keuze blijft U in uw huidige bekende omgeving wonen en de verbouwing c.q. renovatie draagt in bijna alle gevallen bij tot een substantiële waardevermeerdering van uw woning.

Een waardevermeerdering die sommigen ook kunnen zien als een, in deze roerige tijden zo noodzakelijk, oudedagsvoorziening. Een verhoging van de bestaande (soms lage) hypotheek is vaak de goede basis voor de financiering.

Uw wensen in combinatie met onze specialistische brede kennis vormt de basis voor een nauwe en vruchtbare samenwerking. Na een verkennende bespreking met u waarin alle aspecten van de renovatie, technisch, financieel en planning van het tijdpad, met u worden besproken volgt een offerte.

De offerte is de basis voor de realisatie van het project. Wij maken deze heel zorgvuldig en uitvoerig op. Alle aspecten van het project worden duidelijk en helder beschreven. Wat ons betreft mag een offerte nooit aanleiding zijn tot wat voor misverstand dan ook. U weet aan de hand van de offerte precies wat u wel en niet van ons kunt verwachten.

Renovatie projecten worden door ons uitgevoerd voor zowel particulieren als ondernemingen.

Onze uitdaging is de renovatie helemaal overeenkomstig uw wensen te realiseren binnen het door u aangegeven budget. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.