Referenties

nbreedijk-refentrOp de website hebben wij u regelmatig verteld waar wij voor staan en wat onze doelstellingen zijn met als doel u te overtuigen van het feit dat wij het aller beste met u voor hebben. Wij leveren top kwaliteit en service met het doel de van u verkregen opdracht zo goed als maar mogelijk is uit te voeren. Ons motto is; “wij zijn alleen maar tevreden als u dat ook ben”. Ook vertellen wij dat we hele hoge eisen stellen aan de kwaliteit van het geleverde en verwerkte materiaal, de nazorg en de garantie op de door ons aan u verleende diensten.

Natuurlijk staan wij voor de volle 100% achter deze stellingen maar of u ons zo maar gelooft….? Er is echter maar één methode die u hopelijk wel voor de volle 100% zal overtuigen, namelijk de ervaringen van onze klanten waar wij al diensten aan hebben verleend.

Onderstaand de reacties van onze klanten/opdrachtgevers. Het gaat daarbij om de ervaringen die ze met ons hebben opgedaan tijdens de realisatie van de door ons uitgevoerde opdracht van die klant.

Wilt u ook een reactie schrijven [ klik dan hier ]

Van: Berry en Bernedien
[ www.warmteservice.nl ]

Object: Woning Osdorperweg Amsterdam

Nico Breedijk aannemersbedrijf ontzorgt.

In 2010 besloten wij een kavel te kopen en hierop een huis naar eigen smaak te bouwen. Op een beurs kwamen wij in contact met Livingstone building, die ons in contact bracht met N. Breedijk aannemersbedrijf BV. Wij hebben Nico Breedijk ervaren als een man, waarop je kan bouwen. Wat hij belooft doet hij! Daarnaast werken er bij hem enorm aardige en deskundige mensen, die je op alle manieren met raad en daad bij staan. Fijn vond ik het ook om steeds met hetzelfde team te werken, Remco en Bernie waren altijd van alles op de hoogte en dachten met alles mee.

Het leuke is dat het ook een familiebedrijf is, zijn zoon, dochter en schoonzoon werken allemaal mee. Het persoonlijke karakter voel je duidelijk.

Nico en alle medewerkers bedankt voor de bouw van het prachtige huis.

Berry en Bernedien

Woning Osdorperweg Amsterdam

Van: BBM Bernice
Object: Lunenburgdreef 30 te hoofddorp

In 6 weken tijd hebben Nico en zijn mannen een uitbouw gemaakt en een zolder verbouwd. Alles binnen de tijd, budget en gemaakte afspraken. We zijn erg tevreden over de behulpzaamheid van Nico en meedenken in momenten van tegenslag.

Alles is meer dan keurig achter gelaten en de kwaliteit is hoog. Ik zou hen zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

Lunenburgdreef 30 te hoofddorp

Van: RAJ Van Koeverden
Object: Ravensbos in Hoofddorp

Nico Breedijk en zijn medewerkers hebben voor ons al diverse verbouwingen uitgevoerd, waaronder een zolderkamer (2004) met een maatwerk dakkapel, de keuken vergroot (2006) en de badkamer vergroot d.m.v. een dakkapel (2010). Telkens werd vooraf duidelijk afgesproken wat gedaan zou worden en een prijsopgave opgestuurd. Telkens was de uitvoering conform plan, al was er soms enige uitloop in tijd vanwege een tegenvaller.

Er werd ook reëel advies gegeven, bijv. over lichtpunten, verwarming, afwerking. Tijdens de werkzaamheden werd er alles aan gedaan om de overlast zo klein mogelijk te houden, bijv. karton op de traptreden gelegd en na afloop werd alle afval afgevoerd. Ook voor kleine vragen tussendoor is Nico bereikbaar, zoals een inbouwkast timmeren, een lekkage opsporen.

Voor ons is Nico nummer 1 voor grote en kleine klussen in huis.

Ravensbos in Hoofddorp

Van: R.M. Mosselman
Object: verbouwing NLR

We hebben in de afgelopen jaren dat je voor ons op het NLR werkt, een hele goede band ontwikkeld. De verbouwingen die je voor ons gedaan hebt zijn tot volle tevredenheid gebeurt. Mochten we toch wat kleine klachten hebben gehad dan werd dat door jou snel opgepakt en uitgevoerd.

We hopen nog jaren met je door te kunnen gaan als onze vaste aannemer.
Wens je veel succes toe, in deze moeilijke tijd voor de bouwwereld.

Verbouwing NLR

Van: H.J. den Hartoch
Object: Meerdere uitbouwen in blok 36 IJburg (Lumierestraat)

Wij hebben als groep van 7 particulieren uitbouwen laten realiseren aan onze woningen door de firma Breedijk.

Gedurende het gehele traject hebben wij de samenwerking met Breedijk als erg professioneel en prettig ervaren. In de voorbereiding werd meegedacht over ontwerp en communicatie richting de overige bewoners. De uitvoering is kwalitatief goed, afspraken werden nagekomen en er werd getracht de overlast zo minimaal mogelijk te houden. Breedijk is er in geslaagd om voor de gehele groep naar ieders tevredenheid de verbouwing te realiseren, wat al een prestatie op zich is!

Ons advies als u een uit-/ verbouwing overweegt: informeer in ieder geval wat Breedijk voor u kan betekenen.

Meerdere uitbouwen in blok 36 IJburg (Lumierestraat)

Van: Fam. Goudappel
Object: Kamerlingh Onneslaan 3b te Badhoevedorp

We hebben Nico Breedijk (ën team) leren kennen als een professionele aannemer. Hij heeft kwaliteit geleverd en heeft steeds gedaan wat hij heeft beloofd. Nico was altijd goed bereikbaar en oplossingsgericht. De restpuntenlijst bij oplevering van ons huis was kort. De punten zijn snel en goed opgelost/afgewerkt.

Wij zijn heel blij met ons nieuwe huis!

Kamerlingh Onneslaan 3b te Badhoevedorp

Van: Tanja en Roel Vis
Object: Parkietstraat 9 Badhoevedorp

Wij hebben in het voorjaar va 2012 een aanbouw en tegelijkertijd verschillende renovaties in de bestaande woning door de firma Breedijk laten uitvoeren.

Van begin tot eind zijn wij tevreden. Nico Breedijk is een man die meteen begrijpt wat wij willen, duidelijk is in wat wel kan en wat niet en waarom en wat de gevolgen zijn. Hij is vaak zelf op de plaats delict gedurende de verbouwing om polshoogte te nemen en altijd bereikbaar gebleken als wij wilden overleggen.

Vanaf begin straalt hij vertrouwen uit en dat is aan het eind van de verbouwing terecht geweest; hij is alle beloftes nagekomen en wij zijn erg tevreden met een mooie aanbouw. Wij kunnen de firma Breedijk van harte aanraden en willen alle mensen die het werk hebben uitgevoerd hartelijk bedanken!

Parkietstraat 9 Badhoevedorp

Van: Aria Gorthuis
Object: verbouwing bakkerij Gorthuis

Nico Breedijk en zijn team hebben inmiddels al vele verbouwingen voor ons gedaan, van een complete verdieping renoveren waar ook het hele dak eraf is geweest tot aan het aanpassen van onze bakkerij voor het plaatsen van nieuwe ovens waarvoor o.a. een nieuwe betonvloer gelegd diende te worden. Ook diverse kleinere verbouwingen zoals renoveren van stukje gevel is door hen gebeurd.

Dit alles is altijd naar volle tevredenheid gebeurd, het team bestaat uit een leuk stel zeer enthousiaste jongens die weten waar ze mee bezig zijn en zeker Nico zelf is een belangrijke factor, doordat hij in het hele proces persoonlijk contact houd, heb je voor 100% het gevoel van betrokkenheid van hem en zijn team.

Mocht er dan toch iets niet gaan zoals gepland dan wordt dit direct opgelost zodat het eindresultaat perfect is.  Wij zullen in de toekomst bij (ver)bouwingen zeker ook weer met Nico Breedijk en zijn team in zee gaan.

Verbouwing bakkerij Gorthuis

Van: D. Gosen
Object: verbouwing woonkamer

Door de firma Breedijk is in juni mijn woonkamer verbouwd. Muren van keuken zijn uitgebroken en de keuken is verplaatst. Hierdoor moesten alle leidingen worden omgelegd, het plafond en de muren moesten van nieuw stucwerk worden voorzien. Ik zag vreselijk tegen de verbouwing op maar ik moet zeggen dat Nico alle touwtjes goed in handen heeft gehouden. Iedere dag kwam hij kijken of alles naar wens verliep. En alles is naar wens verlopen.

Mocht ik nog eens iets willen verbouwen dan weet ik bij wie ik moet zijn. Nico bedankt voor het goede werk maar mijn complimenten gaan zeker ook uit naar alle mannen die bij mij over de vloer zijn geweest. De sloper, elektricien, loodgieter, stukadoor, schilder maar zeker niet te vergeten het personeel van Nico zelf.

Een klein aardigheidje: ze zijn gek op koffie.

Verbouwing woonkamer

Van: Frans Smiesing
Object: Bernadottestraat 65

Wij hebben in augustus onze huurwoning gekocht en daar was wat achterstallig onderhoud. De Cv-installatie moest vervangen worden, de badkamer en het toilet beneden moesten gerenoveerd worden, de voorgevel moest vervangen worden en we wilden een aanbouw van twee meter met een schuin dak, om de woonkamer te vergroten en meer licht in de woonkamer te krijgen. Bovendien werd in de woonkamer alle elektra omgelegd. Alles is opnieuw gestukadoord en geschilderd. Kortom een mega klus. En we bleven in de woning wonen.

Vanaf dag één zijn we zeer tevreden over Nico en zijn mannen. En het resultaat is geweldig. Het is heel prettig om met Nico te werken. Hij begrijpt meteen wat de bedoeling is en legt bouwkundige oplossingen duidelijk uit. Hij heeft ook alternatieven waar je zelf nou niet opgekomen zou zijn. Je weet precies waar je aan toe bent. Ook financieel. Als wij extra werk wilden laten verrichten, kregen wij ruim van te voren een offerte, zodat we de tijd hadden om een keuze te maken. En hij heeft alles waargemaakt wat hij heeft beloofd. En hij is binnen het budget gebleven dat wij in augustus hadden afgesproken.

En voor het geval we het alleen over Nico hebben, alle overige mannen (ook op kantoor en in de werkplaats) zijn ook geweldig. Remco en Bernie waren dagelijks bij ons en hebben geweldig werk verricht. Martin heeft prachtige kozijnen gemaakt en met Wino hebben we alle zakelijke dingen heel erg prettig afgehandeld. Wij hebben ons thuis nou niet één keer ongemakkelijk gevoeld. Ook de vaste onderaannemers waar Nico mee werkt, zijn geweldige lui. De loodgieter en de elektricien hebben ook geweldig werk geleverd. En onze nieuwe CV is helemaal geweldig! Klasse!

Voor een volgende klus (klein of groot) hoeven wij ons niet meer te oriënteren. Wij hebben onze aannemer al gevonden.
Nico, Remco, Bernie, Wino, Martin en alle andere anderen die aan ons huis hebben gewerkt, BEDANKT! Jullie hebben van ons huis een paradijsje gemaakt!

Frans en Bianc

Bernadottenstraat

In 2011 hadden we eindelijk besloten om te gaan uitbouwen. In eerste instantie hadden we enkele offertes opgevraagd en niet eens aan Nico gedacht. Zal wel te duur zijn was het vooroordeel. Op het laatst, na een folderactie van Nico, toch offerte opgevraagd. Het gesprek verliep prettig en flexibel. Bovendien was Nico de goedkoopste serieuze offerte die niet bol stond van de stelposten. De outsider werd dus de winnaar! Op prijs en vertrouwen won hij het van de rest.

Het samenwerken ging prima. Veelal dezelfde gezichten en Nico komt ook regelmatig kijken. De verbouwing was niet super omvangrijk, maar we zijn altijd als een serieuze klant behandeld. Als je goed zorgt voor de jongens, doen zij dat ook voor jou is mijn filosofie. Iedere ochtend namen we even door hoe en wat wij wilde hebben. Je overziet nooit alle details van tevoren. Als je iets extra’s wil, of iets weglaat wordt ook eerlijk gehercalculeerd. Geen astronomische bedragen voor meerwerk. Gaat er dan niets mis? Tuurlijk wel kleine dingen die ik echt anders wilde of zoiets als een buitenkraantje die bleek te lekken: alles zonder slag of stoot opgelost.

Ik kijk terug op een prettige verbouwing waarin voor mij gold: communiceren is twee richtingen verkeer. Geef aan waar je over twijfelt of misschien anders wilt en je krijgt precies wat je wilt. De bouwmethoden is gedegen traditioneel, maar dat wilde ik ook. Kortom, ik beveel hem aan.
Van: Kurt Koevoets
Object: Bolstralaan te Hoofddorp

Bolstralaan Hoofddorp

“Wat zijn ogen zien, maken zijn handen!” Dat is van toepassing op Nico Breedijk.
Begonnen als timmerman heeft hij zich opgewerkt tot directeur van een aannemersbedrijf. Gedurende al die jaren ben ik een tevreden klant.
Verbouwingen meegemaakt. Mijn droom, een vakantiehuisje op de Veluwe, gerealiseerd.Noem maar op.

En dat alles in goed overleg, prettige werkbesprekingen, een luisterend oor.
Moeilijkheden samen oplossen, dat was zijn devies.
Zoekt U zekerheid bij de bouw? Klop aan bij de firma Breedijk!

Wat zijn ogen zien doen zijn handen