Wie zijn wij?

IMG_7128Nadat ik eerst een aantal jaren in loondienst voor andere aannemers had gewerkt ontstond, eerst heel sluimerend maar later steeds krachtiger, de behoefte naar zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Het was voor mij een grote uitdaging om een eigen bedrijf te starten. Dat bedrijf moest dan helemaal naar mijn eigen principes gaan werken. Klantgerichtheid, hele goede service en een hele hoge graad van kwaliteit waren de belangrijkste doelstellingen.

Op 19 juni 1995 knipte ik figuurlijk de navelstreng met de toenmalige werkgever door en stond ik trots op eigen benen met mijn eigen eenmanszaak. Aannemersbedrijf N.Breedijk was geboren. Ik werkte vanuit huis en concentreerde me in eerste instantie op het kleinere werk.

Op een gegeven moment werd mij verzocht door een relatie om een offerte uit te brengen voor een omvangrijk renovatiewerk bij een onderneming die handelde in geneesmiddelen. Ik heb toen die opdracht gekregen en stond gelijk voor een nieuwe uitdaging in mijn ondernemerscarrière. Ik kon het net aangenomen werk nooit alleen af, daarvoor was het te groot. De eerste personeelsadvertentie werd geplaatst en het eerste personeelslid werd aangenomen. Einde eenmanszaak. Nadat we het project succesvol en naar volle tevredenheid van de opdrachtgevers hadden afgesloten kwamen er als snel andere grotere opdrachten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMede daardoor ontstond er een nieuw probleem en wel thuis. We zaten ’s morgens nog net niet aan de zaagtafel in de kamer te ontbijten maar ver waren we niet van dit punt meer af. Onder druk van het thuisfront en natuurlijk ook bedrijfstechnisch gezien huurde ik in 1997 mijn eerste bedrijfspand aan de Robijnlaan in Hoofddorp. Een hele verbetering en natuurlijk ook weer een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van ons bedrijf.

Door het hebben van personeel werd de acquisitie van nieuw werk steeds belangrijker. In 2000 deed zich de gelegenheid voor om een nieuw bedrijfspand aan de Gratermeerstraat in Hoofddorp te kopen. We hebben dit veel grotere pand gekocht. Ondertussen had ik ook kantoorpersoneel aangenomen omdat we steeds vaker offertes moesten uitbrengen.

Om de constante groei van ons bedrijf goed te kunnen volgen en om steeds een stapje vooruit te kunnen blijven lopen op de komende ontwikkelingen waren wij genoodzaakt om te kijken naar alweer een groter bedrijfspand. Deze hebben wij gevonden aan de Wijkermeerstraat in Hoofddorp. We konden doorgroeien van 500 naar 1500 vierkante meter. Naast de ruime en sfeervolle nieuwe kantoorruimtes hebben wij nu ook de beschikking over een hypermodern ingericht machinale timmer werkplaats. Voortaan gaan wij nu o.a. de kozijnen, dakkapellen, en andre benodigdheden zelf produceren. Voor onze eigen werken maar ook voor
derden. Per 1 mei 2007 hebben wij ons prachtige pand betrokken.

Wij zijn ondertussen uitgegroeid tot een middelgroot aannemersbedrijf. Ook nu blijkt nog steeds dat het hebben van een goede vertrouwens- en werkrelatie tussen de opdrachtgever(s) en ons van zeer groot, zoniet essentieel belang is. Wij als team zijn daar volledig van overtuigd.

Steeds zijn wij op zoek naar nieuwe uitdagingen en houden wij onze kennis op pijl door het volgen van toepassen van de nieuwste technieken. Naast het gebruiken van duurzaam en onderhoudsarm materiaal is ook het milieu een belangrijk element. Daar waar mogelijk kiezen wij altijd voor milieuvriendelijke oplossingen.

Ik hoop dat het bovenstaande u heeft overtuigd dat wij van een eenmanszaak zijn uitgegroeid tot een innovatieve en verantwoordelijke partner. Ik hoop dat u ook begrijpt dat (ik) wij apen trots zijn op het tot nu toe behaalde resultaat. Daarvoor hebben wij hard moeten werken. Ik hoop dat u ons in de gelegenheid stelt om te bewijzen dat alles wat op onze website staat over vertrouwen, service en kwaliteit in de praktijk ook klopt.

Neemt u gerust contact met ons op en wij beloven u dat wij u in het het aan ons gegeven vertrouwen niet zullen teleurstellen. Integendeel zelfs.

Met vriendelijke groeten mede namens het gehele team.

Nico Breedijk