Onderhoud en/of reparatie  bedrijfspanden en woningen.

reparatiesNaast onze diensten in de vorm van nieuwbouw, renovatie en verbouw kunt u vanzelfsprekend ook terecht voor de kleinere klussen op het gebied van onderhoud en reparatie. U kunt hierbij aan van alles denken bijvoorbeeld het vervangen van een raam, en knellende deuren en of kozijnen, het vernieuwen c.q.vervangen van hang en sluitwerk, enz. enz.

Dagelijks zijn er mensen uit ons team onderweg voor het verhelpen van kleine problemen. Ook het repareren van schade door inbraak aan deuren en kozijnen is een veel gevraagde en geleverde dienst.

Structureel en preventief onderhoud
Door tijdig onderhoud uit te voeren c.q. te laten uitvoeren en bespaard u in de toekomst kosten en voorkomt u ook grote problemen. Goed en tijdig onderhoud zorgt voor continuïteit en draagt ook bij aan de waardevastheid van uw pand.

Wij zijn een gerenomeerd en gerespecteerd aannemers bedrijf. Door gebruik te maken van onze onderhoudsdienst maakt u ook gebruik van onze uitgebreide expertise en jaren lange ervaring binnen de aannemers wereld.

In overleg met u stellen wij een ideaal onderhoudsplan op voor uw bedrijfspand.  Een goed onderhouden bedrijfspand draagt nadrukkelijk bij aan een veilige en gezonde leef- en werkomgeving. Een ander groot voordeel is dat u in de toekomst niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Neem contact met ons op en in een persoonlijk gesprek kunnen we uw wensen on de mogelijkheden inventariseren en desgewenst aan de hand daarvan een op maat gemaakte offerte uitbrengen.